Ron van de Moosdijk - Regiseur

Ron, woonachtig in Utrecht, werd in 1981 geboren en studeerde Muziekwetenschap en Theater-, Film en Televisiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht. In 2005 studeerde hij af op de dramaturgische en narratieve functie van muziek in nieuw Amerikaans muziektheater. Bij Stichting Karakter speelde hij in A Funny Thing Happened On The Way To The Forum en City of Angels en is hier tevens sinds 2002 als bestuurslid aan verbonden. Hiernaast schreef hij samen met Merel Zeeman het script en de liedteksten voor de voorstelling Verstrengeld en verleende hij zijn medewerking aan het 1e Internationalen Musical-Kongress te Hamburg en aan enkele andere theaterprojecten

Carlijn Stolten vocal coach

Carlijn Stolten studeerde klassiek zang aan het Utrechts Conservatorium en sloot deze studie in 1998 af met het diploma Docerend Musicus.
"A Little Night Music" is de 2e productie die zij bij Stichting Karakter doet. Eerder was zij vocal coach bij de productie "Metropolis". Carlijn is verder particulier zangdocente en vocal coach bij Utrecht Musical Ensemble LIZ, waar ze samen met regisseur Frank Meijers de musicals "Sweeney Todd", "Anatevka", "Into the Woods", "Company" en "West Side Story" op de planken heeft gezet. Op dit moment werken zij aan de voorbereidingen van de musical Blood Brothers.

Zij was als zangdocente verbonden aan Stichting Jeugdmusical Amsterdam en werkt nu in die hoedanigheid bij de musicalafdeling van het Utrechts Centrum voor de Kunsten. Als zangeres en actrice is zij te zien in "Droombos" en "Puntmuts.nl", twee
door haar geschreven muzikale verteltheatervoorstellingen, die door haar stichting Kindertheater "op Stelten" worden geproduceerd. Verder speelde ze mee in vele muziektheater- en dansproducties.